geurbehandeling 

Een fris ruikende auto?

Kies voor een ozon behandeling! Het is bijna niet te vermijden dat er na een tijdje in de auto een minder frisse geur hangt. Dit is het gevolg van onder meer huisdieren aan boord, roken in de auto, afval (lege snoeppapiertjes, blikjes, friteszakjes) en bacteriën en schimmels. De onaangename lucht kan van bekleding komen maar ook je airco kan een vieze geur verspreiden.

wat is een ozon behandeling?

Met een ozon behandeling auto wordt het luchtcirculatiesysteem van de auto gereinigd en gedesinfecteerd. Hierbij wordt Biopure Steraline toegepast en in de roosters gespoten. Een muffe of ronduit vieze aircogeur wordt veroorzaakt door de groei van bepaalde slechte bacteriën op de verdamper en in het luchtkanaalsysteem. Een desinfecterende aircoreiniger is soms ook een oplossing maar toch werkt dit vaak niet volledig en worden niet alle slechte bacteriën gedood. Het resultaat is dan dat de geur snel weer terugkomt.

hoelang duurt een ozon behandeling?

De behandeling werkt alleen wel beter indien de bron ook uit de ruimte is verwijderd. Dit dient u zelf te doen, dit doen wij niet. De Ozon behandeling auto duurt 10 tot 30 minuten afhankelijk van hoe hardnekkig de geur is.